Uitvaartsalons

Met de Uitvaartsalons hebben wij ruimten van rust en stille schoonheid willen creëren. Het aangenaam vormgegeven en stijlvol ingerichte interieur is verwelkomend en stelt op het gemak. Hier geen “groetkamers”, maar inderdaad heuse salons, waar u nog even “thuis” kan komen bij uw geliefde overledene, alvorens afscheid te nemen.

Veldstraat 32-34, 2930 Brasschaat
03 651 81 68 | info@demeyeruitvaart.be

Laatste groet

Als de familie dit verlangt kunnen wij de overledene overbrengen naar de Uitvaartsalons en hem of haar er opbaren. Families kunnen er in een intieme, warme en huiselijke sfeer een laatste groet brengen aan hun dierbare overledene. Ook verdere verwanten, buren en kennissen kan deze mogelijkheid worden geboden. U wordt er persoonlijk door ons ontvangen.

“Met de Uitvaartsalons hebben wij ruimten van rust en stille schoonheid willen creëren.”

Begroeting

Tijdens zulk een begroeting rust de overledene in één van de fraai ingerichte salons, waarin de nabestaanden ongestoord met hun dierbare alleen kunnen zijn. Deze laatste ligt trouwens opgebaard in een bed, en niet in de grafkist.

In de Uitvaartsalons werd ook een aula geïntegreerd, die dezelfde rustgevende sfeer ademt als de andere vertrekken, en waar intieme uitvaartplechtigheden tot max. 60 personen kunnen plaatsvinden.

Ontvangstsalon

Blauwe salon

Rode salon

Aula

Privacy Policy | Deontologische code | Webdesign Webit |

© 2024