Uitvaartvilla

Met de “Uitvaartvilla Noorderkempen” willen wij een antwoord bieden op de almaar toenemende vraag naar “buitenkerkelijke” uitvaarten. Hieronder verstaan wij élke uitvaartdienst die niet in het traditionele kader van een (katholiek) kerkgebouw plaatsvindt. Dit zijn natuurlijk in de eerste plaats de burgerlijke en vrijzinnige plechtigheden. Maar evengoed bent u bij ons welkom voor een christelijk geïnspireerde uitvaart, of van eender welke andere levensbeschouwing of religie. 

Bredabaan 654, 2930 Brasschaat
03 651 81 68 | info@demeyeruitvaart.be

Bereikbaar

Zoals de naam het al zegt richten wij ons tot alle inwoners van de regio Noorderkempen. De villa, gelegen aan de Bredabaan 654 te Brasschaat , pal tussen de wijken Centrum en Maria-ter-Heide, is dan ook ideaal gelegen om voor iedereen vanuit Brasschaat, Kapellen, Kalmthout, Wuustwezel, Brecht/Sint-Job, Schoten, ’s-Gravenwezel/Schilde, Merksem, Ekeren en Antwerpen vlot, zonder zoeken en zonder file, bereikbaar te zijn. 

Ruime parkeergelegenheid op en rond het terrein is een bijkomende troef, en ook “De Lijn” stopt vlak voor onze deur (lijn 640, halte Bethanielei). 

Met “Uitvaartvilla Noorderkempen” onderscheiden wij ons en onderlijnen wij onze vastberadenheid om steeds een stap verder te gaan voor de beste dienstverlening.

Hoogstpersoonlijk

Het gebouw herbergt een aula en een koffiekamer, beiden klimaatgeregeld. In de aula, die voorzien is van alle nodige audio-visuele apparatuur, kunnen wij een 300-tal personen ontvangen (225 zitplaatsen en ±75 staanplaatsen), en in de koffiekamer kunnen wij tot max. 96 personen een rouwmaaltijd aanbieden. Dit alles maakt deze infrastructuur werkelijk ongeëvenaard in Brasschaat en omstreken.

Met “Uitvaartvilla Noorderkempen” bieden wij u de mogelijkheid om op hoogstpersoonlijke wijze, en volgens uw eigen aanvoelen/ritueel, afscheid te nemen van uw dierbare, en dit in uw eigen gemeente of regio. Met “Uitvaartvilla Noorderkempen” onderscheiden wij ons en onderlijnen wij onze vastberadenheid om steeds een stap verder te gaan voor de beste dienstverlening.

Sfeerbeelden

Privacy Policy | Deontologische code | Webdesign Webit |

© 2024